Firmaturer

Vi hjelper til med å planlegge, booke og organisere deres firmatur, studiereise, årets tur med foreningen eller koret. Vi er også behjelpelige med hyggelig reiser med venne- og familiegrupper. Om dere ønsker en storbyopplevelse, skreddersydd studietur eller en safariopplevelse i Afrika så skreddersyr vi deres reise basert på deres ønsker, behov og budsjett.
Vi fikser alt fra flybilletter for små og store grupper, hotellopphold, opplevelser og skreddersyr programmet ut fra de ønske dere har. Er dere mange nok kan vi chartre fly fra deres nærmeste flyplass!
Våre dyktige samarbeidspartnere rundt omkring i verden sørger for at dere er i trygge hender. 

Når bør planleggingen starte? 

Når det er større grupper som skal ut å reise er det alltid bra å være tidlig ute med å starte planleggingen. Vi har da god tid til å innhente de beste prisene fra ulike hoteller, transportselskaper og flyselskaper slik at vi kan tilby dere de beste prisene!

Hvordan jobber vi?

Vi ønsker et tett og godt samarbeid med våre kunder i planleggingsfasen. Etter mange år i reiselivsbransjen har vi lært at det er de kunden som er aktivt med i planleggingen som er de kundene som er mest fornøyd, får mest for pengene og som får det beste programmet. 

Å sende inn en god og utfyllende henvendelse vil hjelpe oss med å komme med et godt forslag. Gi oss mest mulig informasjon om antall deltakere, ønsket avreiseflyplass, budsjett, ønsket destinasjon og om dere har spesifikke opplevelser som er viktig for dere.
Når vi har mottatt deres henvendelse går vi i gang med å innhente de beste prisene basert på gruppestørrelse, ønsket reisetidspunkt og hvilke opplevelser man ønsker i pakken. 
Når dere har mottatt tilbudet tar vi en prat, enten via telefon, eller et møte slik at vi sammen får gått gjennom programmet og snakket om evt endringer dere ønsker for reisen deres.
Når dere er fornøyd med programmet er det vår jobb og sørge for at deres reise går smertefritt og at dere kommer hjem til Norge med mange gode minner i bagasjen!

Destinasjoner

De fleste firmaturer gå til land i Europa. Direkteflyvninger varierer ut fra ønsket utreiseflyplass, men med en mellomlanding er de fleste europeiske land lett tilgjengelig fra hele landet.
Ønsker dere litt mer eksotiske reisemål har vi norske representanter i både Oman og Tunisia som kan landet, kulturen og språkene. For å må mest mulig ut av en slik reise bør reisen vare rundt 4-6 dager.

Vi er eksperter på Afrika og har ved flere anledninger arrangert reiser for firmaer til Kenya, Tanzania og Sør Afrika. Disse reisene varer som regel fra 5 – 10 dager og innholdet i programmet er skreddersydd ut fra kundens ønsker.

Kontakt oss

Er dere klare for å planlegge deres neste firmareise?
Ta kontakt med IWannaGo!
Telefon: 951 27 338
E-post: info@iwannago.no