top of page

Obligatorisk reiseforsikring på Zanzibar fra 01. oktober 2024

Fra 1. oktober 2024 innfører myndighetene på Zanzibar en obligatorisk reiseforsikring som må kjøpes av Zanzibar Insurance Corporation.


Den obligatoriske reiseforsikringenkjøpes av den enkelte reisende på nettsiden: https://visitzanzibar.go.tz

Reiseforsikringen er obligatorisk for alle - også barn. Forsikringen er kun obligatorisk om man skal til Zanzibar - den er ikke obligatorisk om man kun skal besøke fastlandet, Tanzania.


Vi anbefaler på det sterkeste at du også har en norsk reiseforsikring, denne vil i de aller fleste tilfeller ha bedre dekning enn den obligatoriske forsikringen fra Zanzibar Insurance Corporation.


Den enkelte kunde er selv ansvarlig for å sørge for at de har de nødvendige dokumentene for å gjennomføre reisen.

Må man kjøpe denne forsikringen for å reise til Zanzibar?

JA, denne forsikringen kjøpes uavhengig av om man har en annen reiseforsikring. Vær oppmerksom på at forsikringen er obligatorisk for alle reisende – inkludert barn – og vi anbefaler på det sterkeste at du også kjøper din vanlige reiseforsikring, siden den sannsynligvis gir deg bedre dekning enn denne obligatoriske Zanzibar-forsikringen. Når du har kjøpt forsikringen vil du motta en QR-kode som du må fremvise på Zanzibar, og mest sannsynligvis ved innsjekk når man flyr til Zanzibar. Gjelder dette også reiser til Tanzania?

Forsikringen kun er obligatorisk for Zanzibar, og ikke for fastlandet på Tanzania. Men forsikringen man kjøper er også gyldig i Tanzania.


Dersom man er kunde av IWANNAGO og har spørsmål så ta kontakt på mail info@iwannago.no Er man IKKE kunde av IWANNAGO må du kontakte ditt reisebyrå eller kontakte https://visitzanzibar.go.tz



Comments


bottom of page