top of page

Oman - verdens tryggeste ferieland?

Det er en grunn til at folk som har besøkt Oman en gang ofte reiser dit igjen og igjen.


Folk føler seg trygge, på dagtid og på natten. Man kan gå i fred uten at man blir mast på av folk som skal selge suvenirer, utflukter og falske Rolex klokker.


Når man går på stranden opplever man at lokalbefolkningen bruker stranden aktivt til å trene, bade, spise piknik og nyte livet. Det finnes ingen "beachboys" som ødelegger idyllen av å vandre langs stranden.


Allemannsretten står som i Norge også sterkt i Oman. Man kan strengt tatt campe stort sett hvor som helst i landet.


Omanerne er et gjestfritt folk som gladelig deler om sin kultur, historie og religion. Gjestfriheten er en del av kulturen og er man aktiv og frimodig så vil an oppleve at du blir ønsker velkommen alle steder.



Bekymret for å reise til Midtøsten?

Husk at Midtøsten er stort! Oman ligger rundt 2600 kilometer i luftlinje fra hvor urolighetene i Midtøsten pågår. Dette er omtrent samme avstanden som fra Trondheim til Roma. Om du reiser til Oman vil du ikke bli påvirket av uroligheter som pågår nordvest i Midtøsten.


Vi bor i Oman

At det er rolig her i Oman kjenner vi daglig på kroppen. Vi som eier og driver IWANNAGO bor i Muscat, Oman. Våre barn leker i gata med nabobarna, går på internasjonal skole og har lokale venner. Vi voksne går på jobb sammen med våre lokal ansatt og setter stor pris på vennskapene vi har fått her i landet og nabolandene.


Drømmer du om å reise til en trygg destinasjon - Legg din neste reise til Oman.




Comments


bottom of page