Sør-Afrika

Sør Afrika byr på uendelig mange spennende aktiviteter, flotte safari destinasjoner og historiske steder. Det er kanskje derfor man aldri blir lei av å besøke dette kontrastfylte landet på sørspissen av Afrika. 

Kruger nasjonalpark byr på flotte safari muligheter, Cape Town kan friste med god og billig mat. Garden Route med sine majestetiske natur og Soweto med sin historie. 

Her finnes noe for alle! Barn, voksne, kunstnere, vinelskere og eventyrere vil elske det Sør Afrika byr på! La en profesjonell reiseplanlegger skreddersy din drømmereise til Sør Afrika ut fra dine ønsker og behov. 

Sør-Afrika er mest kjent for

  • Nelson Mandela – frihetsforkjemperen som satt fengslet i 27 år
  • Kruger nasjonalpark
  • Cape Town med sitt vakre Table Mountain
  • Kapp det Gode Håp
  • Vin og fantastisk mat
  • Garden Route

Planlegge en reise til Sør-Afrika

Enhver reise til Sør-Afrika bør skreddersys til den enkelte! Selvsagt er det noen “obligatoriske” steder man skal besøke på hvert sted, men landet har så mye mer enn “turistfellene”.

Vi kjenner utrolig mange folk som kan gjøre din reise unik! De ønsker å treffe deg og fortelle deg sin sterke og sanne historie om Sør-Afrika.

Vi kan tilby møter med personer som har personlige historier å fortelle om de dramatiske årene på 70 og 80 tallet. Christo Brand, Igshaan Amlay, Yaseem Mohamed, Antoinette Sithole og Seth Mazibuko.
Kanskje vil dere lytte til disse gripende historiene mens Nelson Mandelas private kokk de siste 20 årene av hans liv Xoliswa Ndoyiya lager lunsj til dere i Soweto.
I Cape Town kan vi tilby opplegg med Abigail Mbalo fra kjente 4romed eKasi og vinner av Masterchef i Sør-Afrika.
Ikke bare reis til Sør-Afrika, men la oss få skreddersy din reise, den bli da mye bedre og vi lover deg en flott og unik reise skreddersydd ut fra dine ønsker, behov og budsjett! Du vil garantert komme tilbake til oss neste gang du reiser til Afrika!

Beste årstid å besøke Sør Afrika

Sør Afrika er en helårsdestinasjon, men mange blir nok overrasket over hvor kald vinteren i Sør Afrika kan være.

En enkel huskeregel er:
Når det er vinter i Norge er det sommer i Sør Afrika og når det er sommer i Norge er det vinter i Sør Afrika. 

Vinteren i Sør Afrika som normalt er juni – august kan være overraskende kald. På de høyeste toppene ligger snøen tykt og det kalde vindene, også kalt Cape Doctor står rett inn fra Antarktis bør man ha pakket jakke og lue med seg i bagasjen. Det er også på denne tiden det er mest nedbør. 

September – november er våren i Sør Afrika. Da blomstrer markene og reiser man litt nordover på vestkysten kan man få sett noe av den vakreste blomstringen som finnes på vår jord. 

Desember – februar er sommer, da er det godt og varmt. Det er selvsagt også den mest travle tiden med flest turister og mye køståing på de mest populære destinasjonene. 

Høsten er mars – mai, da får man sett de vakre høstfargene og vinrankene som feller bladene. 

Gruppeturer

Ønsker du heller å reise sammen med andre og med norsk reiseleder? Vi har hvert år flere gruppeturer til Sør-Afrika. Se våre påmeldingsturer

Fun facts

Her er litt fakta om landet, ting som er kjekt å vite.

Eventyrene venter…

LA OSS DESIGNE DIN REISE!

PERSONLIG PLANLEGGING

Vi sørger for at din reise planlegges ut fra dine ønsker, behov og budsjett. Vi vil selvsagt være gode og tydelige rådgivere slik at din reise blir unik.

SKREDDERSYDDE OPPLEVELSER

Du ønsker en privat opplevelse, ikke overfylte Hop-on-Hop-off opplevelser. Vi sørger for en unik skreddersydd reise basert på dine ønsker og behov. 

UNIKE KONTAKTER

Våre reiser handler om å kjenne de rette personene som kan være med på å gjøre din reise spektakulær. 

Fyll ut Safari Design skjemaet som vil gi oss en bedre forståelse av vha du ønsker og hvor du er i prosessen. Fyll gjerne ut grundig og med mest mulig informasjon slik at vi kan gi deg best mulig råd fra starten.