Telefon: + 47 951 27 338info@IWannaGo.no

Zanzibar

Nå er tiden inne for å planlegge din første drømmereise etter korona!
✔️Vi gir pris basert på hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.
✔️Ingen bindende bestilling før myndighetene gir OK for å reise.
✔️Ingen depositum
✔️Gratis endring av program og datoer

De historiske krydderøyene Zanzibar er et lite eksotisk paradis utenfor kysten av Tanzania. Her ligger noen av de vakreste strendene du kan drømme om, omringet av kokospalmer, gylden sand og azurblått hav.

Øygruppa Zanzibar består av mange små og store øyer, blant annet hovedøya Unguja, Pemba Island og mange mindre øyer.

Å kombinere en safarireise til Kenya eller Tanzania med Zanzibar er det kanskje mange drømmer om som den optimale opplevelsesreisen. 

Det mange kanskje glemmer er at Zanzibar i seg selv er et spennende reisemål som ikke man nødvendigvis må kombinere med f.eks en safari. Øya er omringet av det Indiske hav, kritthvite strender og et fantastisk korallrev, ligger forholdene til rette for både kulturelle opplevelser, krydderturer, matopplevelser, dykking, snorkling, båtturer og mye mer.

Gamlebyen Stone Town er godt bevart. Med sine eldgamle hus, moskeer, basarer og trange smug ser man at Zanzibar er tydelig preget av Arabisk kultur. Tradisjonelt var øygruppen en del av Sultanatet Oman og Zanzibar.
Her finner du røttene til den ekte Swahili kulturen.

Det var her kjente oppdagelsesreisende som Livingstone og Stanley startet sine ekspedisjoner. Mindre romantisk er de gamle slavemarkedene som man kan se rester av i Stone Town. Øyene var i hundrevis av år sentrum for slavehandelen mellom Afrika og de Arabiske landene.  

Planlegg din reise til Zanzibar godt, les deg opp på hva øya har å by på og bruk tida godt mens du er på øya!
De er først da du vil føle at ditt opphold på Zanzibar var verdt reisen!